Klanten aan het woord

'Eerste keer dat we langs kwamen, na al een paar keer wijnen tegen te komen bij één of ander restaurant en het bezoek was de moeite waard. Heb enkele mooie wijnen ontdekt, maar sommige wijnen waren moeilijk te beoordelen door de jeugdheid ervan... Toch bedankt voor de mooie degustatie.' (Marc S. 26/03/2018)

'Doe zo verder. Top service. Top qua beleefdheid. Licata voelt aan als goeie "familie".' (Stefaan D. 4/3/2018) 

'Blijf verder doen zoals jullie bezig zijn: professioneel, punctueel en tegelijk zeer vriendelijk !' (Jasperina D. 06/02/2018)

'Goede wijn behoeft geen krans ' (Paul V. 12/01/2018)

'Aflevering is prima verlopen en mailverkeer was zeer duidelijk en correct.' (Lie U. 04/01/2018)

'Al sinds bijna acht jaar klant bij jullie,en nog altijd meer dan tevreden. Vriendelijk,professioneel en lekkerer wijnen in elke prijsklasse. Nog nooit enig probleem ondervonden bij het afhalen van een bestelling Wij wensen jullie een prachtig en vooral gezond 2018 toe.' (Christian F. 26/12/2017)

'A causa del benissimo consiglio e aiuto di Franco, i nostri figli ci hanno fatto una bella sorpresa a Natale. Super vini! Grazie!!!' (Veerle P. 25/12/2017)

'Geen enkele opmerking. Alles verloopt naar wens en zelfs nog beter. Bvb: het extra bevestigen van het leveringsuur per telefoon is een enorm pluspunt!' (Kenny P. 15/12/2017)

'Ondertussen 2x bestelt bij jullie. Perfect in orde zoals het hoort. Zelfs gisteren met de sneeuwval werd er geleverd binnen het vooropgestelde tijdsvak. Alhoewel ik het zou begrijpen indien men in zo een situatie toch niet tijdig zou kunnen leveren. Aan zo een uitlevering mogen veel firma's een voorbeeld nemen.' (Koen R. 12/12/2017)

'Zelden zo goed geholpen geweest als bij Licata. Dynalogic meldde dat de levering geannuleerd werd. Na contact op te nemen met Licata via email speelde een medewerker meteen in op dit probleem. Prachtige service!' (Tom R. 22/08/2017) 

'perfecte service, er wordt gestreefd rekening te houden met de wensen van de client mbt tijdstip en modaliteiten levering, en tot nu toe is dat altijd perfect gelukt ! ' (Marina D. 9/8/2017)

 'alles is prima verzorgd, met uitermate veel belang voor het informeren van de klant. Proficiat!! ' (Dirk V. 8/8/2017)

'Jullie zijn een prachtige en zeer goed wijn verkoper, doe zo voort op alle gebied. Ik ben fan van jullie al jaren'. (Bruno R. 21/05/2017)

'Je kunt onmogelijk alle goede wijnhuizen in je assortiment hebben. Jullie bieden een zeer grote verscheidenheid in regio's, smaken en prijzen waar iedereen zijn gading moet kunnen in vinden. Doe zo voort.'  (Philippe B. 17/05/2017)

'Ik ben zeer tevreden over de uitgebreide keuze die Licata Vini heeft. Mijn interesse in Italiaanse wijnen en Italiaanse producten is alleen maar toegenomen dank zij Licata Vini.' (Sabine S. 16/05/2017)

'Al jaren mijn enige leverancier voor Italiaanse wijnen. Ruime keuze, voldoende online documentatie. Levering laat niets te wensen over: stipt op tijd, perfect verpakt.' (Michiel S. 12/04/2017)

'Doe zo verder ! Ook qua klantvriendelijkheid!' Luc D. (03/04/2017)

'Doe zo verder!! Mooi assortiment en goede service!!' Joke M. (26/03/2017)

'Zeer goede customer service !! Zoals steeds !! ' Stefan B. (26/03/2017)

'Zeer tevreden over proefpakket wijnen onder 10 euro. Uitstekende service.'  Christina P. (15/03/2017)

'Ben al klant van 2010 na een wijndegustatie, die heel aangenaam is verlopen. Al mijn bestellingen tot op heden zijn perfect verlopen, en steeds afgeleverd door heel bekwame en zeer vriendelijke mensen. Daar zouden sommige firma's een voorbeeld aan kunnen nemen. Grazie mille e alla prossima volta.' Christian F. (24/02/2017)

'Ik laat me telkens graag verrassen met uw assortiment, het is een groot deel van mijn(wijn)plezier' Theo J. (23/02/2017)

'Wat problemen gehad met bestelling, verkeerde referenties en vervaldatum en er moet nog een deeltje geleverd. Maar in zo een geval kan je je als leverancier echt onderscheiden. En dat is gebeurd: backoffice en chauffeur zeer correct en klantgericht! Knappe afterservice en communicatie: zo hoort het! ' Sven M. (11/02/2017)

'Licata is gewoon weg TOP! Vanaf het uitkiezen op de site..tot de laatste slok in het glas! De eerste keer dat externe courier de wijnen leverde, was best ok, maar Licata chauffeurs véél leuker!'  Isabel C. (04/02/2017)

'Ik ben een dag vroeger gekomen dan afgesproken om mijn wijnen af te halen in de winkel. Desondanks heeft men mij uitmuntend en met een glimlach geholpen; het gegeven advies was adequaat en mijn honger naar oenologische kennis werd verzadigd. De niet beschikbare wijnen werden zonder probleem en in overleg vervangen . Ik ben al vele jaren een zeer gelukkige klant bij Licata; hun service wordt m.i. steeds beter. Met dank voor al die mooie ontdekkingen!' Edith B. (01/02/2017)

'Bij alle contacten zijn we altijd heel tevreden geweest. Schitterend aanbod en prima service!' Nico S. (20/11/2016)

'Het is de eerste keer dat we aan deze degustatie deelnamen. In alle aspecten heeft ze onze verwachtingen overtroffen ! Dikke proficiat aan het voltallige team dat dit georganiseerd heeft. Wij komen zeker terug ! ' Nico S. (14/11/2016 - Giro d'Italia)

'We vonden deze proeverij uitermate goed georganiseerd met voldoende ruimte om gezellig te degusteren zonder te moeten drummen. Zelden meegemaakt. Uiteraard geweldige wijnen en wijnmakers. En dan nog een hapje. Top. Niets aan te verbeteren denk ik.' Jan C. (14/11/2016 - Giro d'Italia)

'Doe zo verder. Snel , accuraat, stipt en zeer beleefd.' Jef V. (31/10/2016)

'Uitermate tevreden over Licata. Zeer groot en kwalitatief ongeevenaard in België. Goede prijs, correcte en snelle levering. Leuke extra's zoals de glazenaktie onlang. Vaste klant en zal dat zeker ook blijven! ' Michiel S. (22/09/2016)

'Gewoon verder doen zoals jullie nu bezig zijn. Ook jullie website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Grazie mille!' Christian F. (7/9/2016)

'Het is een plezier om klant te zijn bij jullie . De medewerkers zijn altijd enorm vriendelijk en behulpzaam en de producten zijn uiteraard top ! Doe zo verder !' Christophe V. (24/6/2016)

'Dank voor de fijne proeverijen,we genieten samen met onze beste vrienden van jullie uitgebreid assortiment.Het is genieten en maken er een leuke namiddag van.Natuurlijk doen we ook een flinke bestelling zodat we nog lang kunnen genieten van de lekkere wijnen. Groeten C.' Carolien W. 19/05/2016

'Als ik wijn in de winkel kom kopen - deze wijn is dan nog niet voorafgaandelijk besteld via het Internet/Telefoon - dan wordt ik steeds op een zeer vriendelijke manier geholpen. Ik wacht wel even totdat de bestelling klaar gemaakt wordt; deze zet ik dan wel zelf persoonlijk in de wagen. Voor het personeel is niets te veel; steeds wordt men met de nodige glimlach geholpen. Recentelijk (januari 2016) heb ik een bestelling via het Internet geplaatst en werden de goederen thuis afgeleverd; ook dit is zeer correct en juist verlopen. Kortom, Licata is een zeer professionele zaak, met Itailiaanse"top" producten, een echte aanrader voor liefhebbers van Italiaanse wijnen en aanverwante producten (Grappa/Olijfolie/Likeuren).' Alain G., 11/04/2016

 'Ik moet jullie feliciteren met de geslaagde herfstproefdagen. De organisatie was subliem en de wijnen overheerlijk. Wat een eer dat we dit in België hebben!' Paul S., 27/10/2015