Klanten aan het woord

'Doe zo verder ! Ook qua klantvriendelijkheid!' Luc D. (03/04/2017)

'Doe zo verder!! Mooi assortiment en goede service!!' Joke M. (26/03/2017)

'Zeer goede customer service !! Zoals steeds !! ' Stefan B. (26/03/2017)

'Zeer tevreden over proefpakket wijnen onder 10 euro. Uitstekende service.'  Christina P. (15/03/2017)

'Ben al klant van 2010 na een wijndegustatie, die heel aangenaam is verlopen. Al mijn bestellingen tot op heden zijn perfect verlopen, en steeds afgeleverd door heel bekwame en zeer vriendelijke mensen. Daar zouden sommige firma's een voorbeeld aan kunnen nemen. Grazie mille e alla prossima volta.' Christian F. (24/02/2017)

'Ik laat me telkens graag verrassen met uw assortiment, het is een groot deel van mijn(wijn)plezier' Theo J. (23/02/2017)

'Wat problemen gehad met bestelling, verkeerde referenties en vervaldatum en er moet nog een deeltje geleverd. Maar in zo een geval kan je je als leverancier echt onderscheiden. En dat is gebeurd: backoffice en chauffeur zeer correct en klantgericht! Knappe afterservice en communicatie: zo hoort het! ' Sven M. (11/02/2017)

'Licata is gewoon weg TOP! Vanaf het uitkiezen op de site..tot de laatste slok in het glas! De eerste keer dat externe courier de wijnen leverde, was best ok, maar Licata chauffeurs véél leuker!'  Isabel C. (04/02/2017)

'Ik ben een dag vroeger gekomen dan afgesproken om mijn wijnen af te halen in de winkel. Desondanks heeft men mij uitmuntend en met een glimlach geholpen; het gegeven advies was adequaat en mijn honger naar oenologische kennis werd verzadigd. De niet beschikbare wijnen werden zonder probleem en in overleg vervangen . Ik ben al vele jaren een zeer gelukkige klant bij Licata; hun service wordt m.i. steeds beter. Met dank voor al die mooie ontdekkingen!' Edith B. (01/02/2017)

'Bij alle contacten zijn we altijd heel tevreden geweest. Schitterend aanbod en prima service!' Nico S. (20/11/2016)

'Het is de eerste keer dat we aan deze degustatie deelnamen. In alle aspecten heeft ze onze verwachtingen overtroffen ! Dikke proficiat aan het voltallige team dat dit georganiseerd heeft. Wij komen zeker terug ! ' Nico S. (14/11/2016 - Giro d'Italia)

'We vonden deze proeverij uitermate goed georganiseerd met voldoende ruimte om gezellig te degusteren zonder te moeten drummen. Zelden meegemaakt. Uiteraard geweldige wijnen en wijnmakers. En dan nog een hapje. Top. Niets aan te verbeteren denk ik.' Jan C. (14/11/2016 - Giro d'Italia)

'Doe zo verder. Snel , accuraat, stipt en zeer beleefd.' Jef V. (31/10/2016)

'Uitermate tevreden over Licata. Zeer groot en kwalitatief ongeevenaard in België. Goede prijs, correcte en snelle levering. Leuke extra's zoals de glazenaktie onlang. Vaste klant en zal dat zeker ook blijven! ' Michiel S. (22/09/2016)

'Gewoon verder doen zoals jullie nu bezig zijn. Ook jullie website is heel overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Grazie mille!' Christian F. (7/9/2016)

'Het is een plezier om klant te zijn bij jullie . De medewerkers zijn altijd enorm vriendelijk en behulpzaam en de producten zijn uiteraard top ! Doe zo verder !' Christophe V. (24/6/2016)

'Dank voor de fijne proeverijen,we genieten samen met onze beste vrienden van jullie uitgebreid assortiment.Het is genieten en maken er een leuke namiddag van.Natuurlijk doen we ook een flinke bestelling zodat we nog lang kunnen genieten van de lekkere wijnen. Groeten C.' Carolien W. 19/05/2016

'Als ik wijn in de winkel kom kopen - deze wijn is dan nog niet voorafgaandelijk besteld via het Internet/Telefoon - dan wordt ik steeds op een zeer vriendelijke manier geholpen. Ik wacht wel even totdat de bestelling klaar gemaakt wordt; deze zet ik dan wel zelf persoonlijk in de wagen. Voor het personeel is niets te veel; steeds wordt men met de nodige glimlach geholpen. Recentelijk (januari 2016) heb ik een bestelling via het Internet geplaatst en werden de goederen thuis afgeleverd; ook dit is zeer correct en juist verlopen. Kortom, Licata is een zeer professionele zaak, met Itailiaanse"top" producten, een echte aanrader voor liefhebbers van Italiaanse wijnen en aanverwante producten (Grappa/Olijfolie/Likeuren).' Alain G., 11/04/2016

 'Ik moet jullie feliciteren met de geslaagde herfstproefdagen. De organisatie was subliem en de wijnen overheerlijk. Wat een eer dat we dit in België hebben!' Paul S., 27/10/2015