Visie, missie & waarden

VISIE

Licata Vini groeide uit de liefde voor zijn product, zijn oorsprong en zijn contacten. Met het volledige assortiment richt Licata Vini zich tot elke wijnliefhebber en –kenner die op zoek is naar kwaliteit en inspiratie. In die zoektocht begeleidt Licata Vini zijn klanten met kennis en vakmanschap.

Met advies op maat van de klant wil Licata Vini zijn wijnen perfect tot hun recht laten komen en het respect geven dat elke wijn verdient. 

MISSIE

Licata Vini wil (h)erkend worden als dé marktleider in distributie van een volledig gamma Italiaanse kwaliteitswijnen. Onze doorgedreven kennis van producten en klantenbehoeften, moeten ons dé top-of-mind specialist maken op de Belgische markt. We streven naar gezonde groei door middel van een efficiënte organisatie, doordrongen van onze waarden en onze familiale continuïteitsgedachte.

WAARDEN

  • Enthousiasme:
    In de omgang met elke klant, producent en andere relatie draagt Licata Vini de familiale warmte uit die eigen is aan het Italiaanse karakter. Van een vriendelijk ontvangst, een ongedwongen sfeer tijdens degustaties tot hulpvaardigheid bij afwerking en levering van bestellingen, steeds wordt de bezieling en motivatie uitgedragen.

  • Interesse:
    Licata Vini heeft interesse in de behoefte of vragen van de klant, de origine van het product en het inzicht van de producent. Deze interesse uit zich in de luisterbereidheid naar ieders verhaal. Enkel zo blijft Licata Vini betrokken in de wijnwereld en behaalt hij de kwaliteit waarnaar elke dag gestreefd wordt.
  • Respect:
    Elk bedrijfsproces bij Licata Vini wordt met respect behandeld. Hierdoor kan de relatie met het individu en het product groeien en een basis leggen voor de toekomst. De waardering voor elk initiatief, van welke aard ook, vormt de bron voor innovatie. Met deze continue openheid kan Licata Vini tegemoet komen aan de vraag van de hedendaagse consument.