Tot 365 dagen om te ruilen

Bij de dagelijkse zorg voor onze professionele service hoort ook de 365-dagen omruilgarantie. Met ons assortiment van verfijnde wijnen kiezen we voor kwaliteit in het wijnglas. Natuurlijk valt er over smaken en persoonlijke voorkeur niet te twisten. En een wijn wordt ook niet onmiddellijk na aankoop gedronken. Vandaar dat we ervoor kozen om onze omruilgarantie te verlengen van de wettelijke 14 kalenderdagen naar 365 dagen!

Voldoen de aangekochte wijnen niet aan uw verwachtingen?
U kan ongeopende en onbeschadigde flessen tot 1 jaar na de aankoop ruilen zonder opgave van motief. De enige voorwaarde die we stellen is dat de flessen in goede omstandigheden gestockeerd werden. met 'goed' verstaan we een ruimte die niet blootgesteld is aan dagelijks zonlicht, met een max. temperatuur van 18°C en met een gemiddelde luchtvochtigheid. Lees meer over hoe u uw wijnen best kan bewaren

Retourneren kan op twee manieren:  

Breng of stuur de flessen samen met de leveringsnota of factuur terug naar ons en kies samen met één van onze adviseurs andere wijn(en). U krijgt de gelegenheid om eerst te proeven.  

Indien u wenst komen wij de flessen na afspraak bij u ophalen. U krijgt de mogelijkheid om meteen andere wijn in de plaats te krijgen. Dit kan u doorgeven bij de aanvraag voor een ophaling. Doe uw aanvraag op info@licata.be of 011 22 20 37.

Heeft u liever een waardebon? Deze waardebon is onbeperkt geldig en overdraagbaar naar derden. Retourneert u binnen de wettelijke periode van 14 kalenderdagen, heeft u recht op de terugbetaling van uw aankoop. 

Heeft uw geopende fles een kurksmaak?  
De fles met kurksmaak wordt onder deze voorwaarden geruild.