Relatiegeschenken

U zoekt een ideaal geschenk om uw medewerkers of uw relaties mee te verrassen? Dan vindt u in Licata Vini een ideale partner. 

Wat kunnen wij doen voor u?

  • Voor elk budget en smaak maken we een passend voorstel. We hebben een aantal geschenkpakketten die zeker in de smaak zullen vallen. Het zijn stuk voor stuk pareltjes, zowel qua smaak als qua presentatie. Deze selectie is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Indien gewenst maken wij u een persoonlijk voorstel.
  • Een verpakking met uw bedrijfslogo maakt het geschenk nog persoonlijker. Denk maar aan gepersonaliseerde etiketten, geschenkdozen of zelfs wijnkistjes. We maken het allemaal klaar voor u. Bekijk hier enkele voorbeelden.
  • Licata Vini verzorgt, indien gewenst, de volledige handling. We maken de cadeaus zorgvuldig klaar en leveren ze op de plaats van uw keuze.

Te moeilijk om te kiezen? Komt u graag proeven? We maken graag een afspraak om u uitgebreid advies te kunnen geven. Contacteer ons om een passend moment af te spreken. 011 22 20 37 of info@licata.be