{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":"30","max":"50"},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":"30","price_max":"50","package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
20 resultaten op basis van uw selectie:
Vanaf € 30,00 tot € 50,00
Voldoende voorraad

Fan van Aperol Spritz? Probeer zeker onze Siciliaanse variant eens: de Amara spritz!

€ 46,92 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuwe cru van Castello di Ama die de klasse van het domein en het soepele fruit verenigt.

€ 40,97 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 6

Een geschenk in een moderne stijl. De verpakking spreekt aan door zijn strak design en de wijn is een toonbeeld van balans en perfectie.

€ 49,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Een introductie tot de fijne en elegante rode wijnen van de familie Allegrini.

€ 35,24 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 10

Geschenkpakket met 2 wijnen van het wijnhuis Feudi di San Gregorio. Een moderne bloemlezing van het beste dat Zuid-Italië te bieden heeft.

€ 34,70 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuw in ons gamma en goedgekeurd: deze twee natuurwijnen van het wijnhuis Van de Sype.

€ 38,71 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met fruitige en speelse rode en witte wijn van het wijnhuis Parusso.

€ 35,71 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Sprankelend cadeaupakket met 2 prosecco's van Bisol: de Prosecco Jeio Brut en de Prosecco Jeio Brut Rosé.

€ 32,68 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 11

Geschenkpakket met aromatische olijfolieflesjes van Murgalia: knoflook, chilipepers en citroen.

€ 42,59 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ken jij het zusje van de Aperol Spritz al? De Limoncello Spritz is een heerlijk verfrissende cocktail op basis van Limoncello en Prosecco. Ideaal als aperitief op een zonnige dag.

€ 34,96 / pakket

meteen leverbaar