{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-webpack-component=\u0022Filter\/filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","jgkfdgjs","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":"50","max":""},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","jgkfdgjs","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":"50","price_max":"","package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
7 resultaten op basis van uw selectie:
Vanaf € 50,00
Voldoende voorraad

Geschenkpakket met uitstekende schuimwijnen van Ronco Calino. Ook wel de 'champagne van Italië' genoemd.

€ 89,94 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met een witte en rode wijn van het wijnhuis Kurtatsch. De naam Freienfeld komt van het gelijknamige landhuis waar het wijnhuis in 1900 werd opgericht.

€ 90,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Het ideale geschenk voor liefhebbers van natuurwijnen: deze Munjebel Bianco en Rosso van Hasselaar Frank Cornelissen. Frank toont de Etna in al haar glorie en dit met het allergrootste respect voor de omgeving.

€ 80,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ontdek Campanië met deze drie witte wijnen van Feudi di San Gregorio.

€ 53,91 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Maak een heerlijke Gin Tonic met de Etneum Volcanic Premium Gin en Tonic Fotonica van Aetnae.

€ 54,91 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Een artisanale likeur uit Sicilië zonder toevoegingen. Als aperitief of digestief? Beide kan. Laat uw inspiratie de vrije loop en creeër de meest originele cocktails.

€ 64,99 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

6 Popart kruikjes met olijfolie van Antico Frantaio Muraglia. Trendy, hervulbaar en oh zo lekker!

€ 115,03 / pakket
€ 139,88 -€ 24,85

meteen leverbaar