{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":"50","max":""},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":"50","price_max":"","package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
10 resultaten op basis van uw selectie:
Vanaf € 50,00
Voldoende voorraad

De wijnen van Castello di Ama worden bekroond door menige wijnjournalisten. Deze Haiku is één van de toppers uit hun indrukwekkende portfolio.

€ 52,48 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Speciaal etiket voor de 37ste scudetto van De Oude Dame!

€ 99,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Actie: 6 flessen Ferrari Perlé + GRATIS 6 kristallen Ferrariglazen

€ 191,81 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Welkom in de wondere wereld van Ferrari Trentodoc, dé grootste rivaal van de Franse champagnes. Met deze millesimato 2013 komt u nooit met rode wangen aan op een feestje!

€ 67,24 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Welkom in de wondere wereld van Ferrari Trentodoc, dé grootste rivaal van de Franse champagnes. Met deze selectie van de 3 meest verkochte flessen uit de premium Perlé-reeks scoort u bij elke champagneliefhebber!

€ 126,77 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Welkom in de wondere wereld van Ferrari Trentodoc, dé grootste rivaal van de Franse champagnes. Met deze millesimato 2012 komt u nooit met rode wangen aan op een feestje!

€ 68,49 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met 4 wijnen van het wijnhuis Feudi di San Gregorio. Een moderne bloemlezing van het beste dat Zuid-Italië te bieden heeft.

€ 106,93 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 2

Badiola is de instapwijn van het wijnhuis Castello di Fonterutoli, één van de topproducenten in de Chianti Classico streek.

€ 78,35 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Het oogstjaar 2016 was, na een weergaloos 2015, opnieuw een uitzonderlijk goed wijnjaar in Toscane. De bekendste wijnrecensenten zoals James Suckling gooien opnieuw met hoge scores. Dit pakket is een verzameling van onze 6 best scorende SuperTuscans, samen goed voor een score van 590 / 600 (of gemiddeld maar liefst 98,33/100)

€ 580,80 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De 2 broertjes van ons vlaggenschip 'Sassicaia'. Proef de elegantie die kenmerkend is voor het Toscaans wijnhuis Tenuta San Guido.

€ 63,92 / pakket

meteen leverbaar