{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":"50","max":""},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":"50","price_max":"","package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
10 resultaten op basis van uw selectie:
Vanaf € 50,00
Voldoende voorraad

Met deze 2 flessen Ferrari Perlé, millesimato 2016, haalt u een topproduct in huis op basis van 100% chardonnay.

€ 71,28 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 22

Geschenkpakket met uitstekende schuimwijnen van Ronco Calino. Ook wel de 'champagne van Italië' genoemd.

€ 89,94 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met een witte en rode wijn van het wijnhuis Kurtatsch. De naam Freienfeld komt van het gelijknamige landhuis waar het wijnhuis in 1900 werd opgericht.

€ 90,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Het ideale geschenk voor liefhebbers van natuurwijnen: deze Munjebel Bianco en Rosso van Hasselaar Frank Cornelissen. Frank toont de Etna in al haar glorie en dit met het allergrootste respect voor de omgeving.

€ 80,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ontdek Campanië met deze drie witte wijnen van Feudi di San Gregorio.

€ 53,91 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Maak een heerlijke Gin Tonic met de Etneum Volcanic Premium Gin en Tonic Fotonica van Aetnae.

€ 54,91 / pakket

meteen leverbaar

in bestelling

Een artisanale likeur uit Sicilië zonder toevoegingen. Als aperitief of digestief? Beide kan. Laat uw inspiratie de vrije loop en creeër de meest originele cocktails.

€ 64,99 / pakket

Beschikbaar vanaf
27 juni 2022

Beperkte voorraad: 22

Met deze Magnumfles millesimato 2013 komt u nooit met rode wangen aan op een feestje!

€ 68,49 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Veel woorden heeft deze wijn niet nodig. Gewoonweg top, en dat zal iedereen beamen.

€ 64,94 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ontdek de San Leonardo 2016 en de rest van het assortiment in een proefpakket zodat u thuis zelf kan oordelen.

€ 212,86 / pakket

meteen leverbaar