{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":null,"max":null},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":["164"],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":null,"price_max":null,"package_types":["164"]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
13 resultaten op basis van uw selectie:
Onze coups de coeurs
Voldoende voorraad

Een onvergelijkbare blend met een origineel karakter en stijl. Nieuw in ons gamma.

€ 25,98 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 6

Een geschenk in een moderne stijl. De verpakking spreekt aan door zijn strak design en de wijn is een toonbeeld van balans en perfectie.

€ 49,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met een witte en rode wijn van het wijnhuis Kurtatsch. De naam Freienfeld komt van het gelijknamige landhuis waar het wijnhuis in 1900 werd opgericht.

€ 90,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Het ideale geschenk voor liefhebbers van natuurwijnen: deze Munjebel Bianco en Rosso van Hasselaar Frank Cornelissen. Frank toont de Etna in al haar glorie en dit met het allergrootste respect voor de omgeving.

€ 80,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuw in ons gamma en goedgekeurd: deze twee natuurwijnen van het wijnhuis Van de Sype.

€ 38,71 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuw in ons gamma: deze krachtige rode wijn van het wijnhuis Kurtatsch.

€ 14,99 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De gearomatiseerde olijfolie "al limone" (citroen) van Muraglia, puur natuur en zonder toevoegingen. Een uniek aroma is het resultaat. Klik op het flesje en ontdek ook de andere varianten: peperoncino, gember, selder, truffel en gerookt.

€ 12,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Kleurrijk kruikje olijfolie in geschenkverpakking van Antico Frantoio Muraglia, wiens doel is om de beste Italiaanse extra vergine olijfolie te maken.

€ 35,66 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuw in ons gamma: deze frisse, typische Weissburgunder van het wijnhuis Kurtatsch.

€ 13,50 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Instapwijn van het historisch Chiantihuis 'Castello di Fonterutoli', één van de topproducenten in de Chianti Classico streek.

€ 14,51 / pakket

meteen leverbaar