Welkom in de culinaire wereld van chef Mathieu Vande Velde, de visionaire kracht achter de keuken van hotel/restaurant Le Roannay (Michelin 1* - Gault&Millau 15,5/20) in Stavelot. Vande Velde zweert bij verse en seizoensgebonden ingrediënten die hij omtovert tot meeslepende smaakervaringen, met hier en daar een knipoog naar de wereldkeuken. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij culinair toptalent gekoppeld wordt aan het beste uit de wijnkelders van Licata Vini door Laurent Licata.
Op woensdag 29 mei is chef Pajtim Bajrami van restaurant Otoro (Gault&Millau 15,5/20) te gast in Villa Licata om zijn culinaire kunsten te demonstreren. Met zijn verfijnde keuken en energieke natuur streeft de jonge chef met zijn gerechten naar pure culinaire luxe. Een perfecte dans tussen de klassieke Franse cuisine en traditionele Aziatische keuken waarmee hij keer op keer weet te betoveren. Het belooft een onvergetelijke avond te worden waarbij culinair toptalent gekoppeld wordt aan het beste uit de wijnkelders van Licata Vini door Laurent Licata.
Van 16 tot en met 18 november verwelkomen we u naar jaarlijkse gewoonte graag opnieuw tijdens onze Giro d’Italia in de prachtige industriële zalen van Watt 17 in Heusden-Zolder.