Winetasting Deinze: Italia vs Bourgogne

LICATA VINI en Wijnen ‘EN PRIMEUR’  nodigen u uit voor een unieke wijndegustatie op zondag 29 april waarbij unieke wijnen uit Bourgogne en Italië te proeven zijn. Wijn is kunst, een ideale plaats voor deze degustatie is dus Borabeau Art Gallery te Astene-Deinze.

Op ZONDAG 29 APRIL tussen 10.30u en 18u zullen we u graag verwelkomen.

‘En Primeur’, als neven activiteit van Elikzir (Hans Van Daele), is al 17 jaar importeur en specialist van top Bourgogne wijnen, met 25 domeinen op de kaart, en met een nog breder aanbod in de toekomst.  Een ‘eigenzinnige’ selectie van deze wijnbouwers en 25 wijnen, uit de meest gerenommeerde appellaties, zullen worden geproefd.

Licata Vini vervult sinds 1979 een pioniersrol als importeur en promotor van Italiaanse Kwaliteitswijnen met de grote ‘K’.  Zo'n 1000 wijnen van 100 verschillende producenten uit alle 20 wijnstreken die Italie telt kan Licata Vini zich gerust dé Belgische Italiëspecialist noemen.  Tijdens deze unieke degustatie kan u een 25-tal wijnen uit hun rijke gamma proeven.

Borabeau Art Gallery stelt haar ruime galerie graag ter beschikking voor dit evenement. Naast kunstwerken van Koumy, Vincent Gild, Thomar, Braud en Karine Denis presenteert Borabeau u ook een mooie selectie van culinaire en wijnboeken in haar Flagship Store van Assouline: luxury lifestyle boeken.

Inschrijven voor de degustatie is verplicht en kan hier.

Adres: Atelier Borabeau Art Gallery

Dorpsstraat 73 (langs de Kortrijksesteenweg), 9800 Astene - Deinze

Tel: +32 9 328 59 13    http://www.borabeau.com/contact