{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":null,"max":null},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":["156"],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":null,"price_max":null,"package_types":["156"]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
12 resultaten op basis van uw selectie:
Magnum
Voldoende voorraad

Een artisanale likeur uit Sicilië zonder toevoegingen. Als aperitief of digestief? Beide kan. Laat uw inspiratie de vrije loop en creeër de meest originele cocktails.

€ 64,99 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Duo van Villa Medoro, domein van Federica Morricone dat nog maar sinds 1997 zelf wijn produceert maar al is uitgegroeid tot moderne sterspeler van de Abruzzen.

€ 24,71 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 17

Ontdek dit topdomein uit Lombardije, waar de nadruk ligt op de productie van uitzonderlijk kwalitatieve Franciacorta-schuimwijnen.

€ 57,97 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 19

Instapwijn van Tenuta San Guido, het meest iconische wijndomein in ons gamma en vooral gekend van de legendarische topwijn Sassicaia.

€ 45,96 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 15

Magnum Olio Extra Vergine Medio Arcobaleno, verpakt in een mooie zwarte koffer.

€ 85,00 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 14

Nebbiolo Langhe van Parusso, familiedomein uit Piëmonte.

€ 43,49 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 11

Rode wijn met 100% primitivo uit de hak van de laars.

€ 21,68 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 13

Palazzo della Torre van Allegrini, familiedomein dat al vijf eeuwen lang gevestigd is in Fumane, in het hart van de Valpolicellaregio.

€ 42,97 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 9

Rosso del Duca van Villa Medoro, domein dat nog maar sinds 1997 zelf wijn produceert maar al is uitgegroeid tot moderne sterspeler van de Abruzzen.

€ 26,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Klein broertje van de San Leonardo van het gelijknamige wijndomein dat al sinds 1894 gevestigd is in Trentino, eigendom van de familie Guerrieri Gonzaga.

€ 29,20 / pakket

meteen leverbaar