Leveringen waar en wanneer u wilt

Voor onze leveringen laten we niets aan het toeval over. Onze chauffeurs weten de pakketten met de nodige aandacht te bezorgen. Met een correct transport voor onze wijnen en een levering op de afgesproken tijd en plaats willen we de klantenservice ook hier optimaliseren.

Voor de transporten zijn er vaste leverdagen per regio. Deze leveringen zijn gratis bij bestellingen vanaf € 100.  Voor bestellingen minder dan € 100 en leveringen in het buitenland, is de verzendkost € 6,95.

Een levering op de dag en tijdstip dat u wenst? Dit kan uiteraard. Wij werken samen met koerierdiensten met zeer flexibele leveringsmogelijkheden. Bij het afronden van uw bestelling geeft u uw leverdag en -plaats in. Afhankelijk van deze keuze zal er al dan niet een kleine meerkost voor transport aangerekend worden.

Ter bevestiging van de levering nemen we de dag voordien nog contact met u op. Dit kan telefonisch, via sms of mail. Hier laten we u weten waar en wanneer u uw bestelling kan verwachten. Indien er niemand aanwezig kan zijn op het opgegeven adres op het voorgestelde tijdstip, spreken we een alternatief af. 

Meer informatie over leveringen vindt u in onze FAQ-sectie.