{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":null,"max":null},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":["161"],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":null,"price_max":null,"package_types":["161"]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
5 resultaten op basis van uw selectie:
Klassiekers
Voldoende voorraad

Geschenkpakket met 2 wijnen van het wijnhuis Feudi di San Gregorio. Een moderne bloemlezing van het beste dat Zuid-Italië te bieden heeft.

€ 46,46 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 10

Ontdek dit topdomein uit Lombardije, waar de nadruk ligt op de productie van uitzonderlijk kwalitatieve Franciacorta-schuimwijnen.

€ 27,72 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Absolute top van de Chianti-regio. Een Toscaanse topwijn met sangiovese in de hoofdrol. Het houten kistje geeft deze wijn het extra cachet dat het verdient.

€ 44,94 / pakket

meteen leverbaar

UITVERKOCHT

Badiola is de instapwijn van het wijnhuis Castello di Fonterutoli, één van de topproducenten in de Chianti Classico streek.

€ 13,70 / pakket

Voldoende voorraad

Valpolicella Classico van Allegrini, wijndomein in het hart van de Valpolicellaregio, al vijf eeuwen lang een familiebedrijf.

€ 14,70 / pakket

meteen leverbaar