SOLO VIDA RESERVA

BY TOMORROWLAND

Bonding lives... Magically

"Vier de mooie en belangrijke
momenten in je leven."

Solo Vida Brut Nature Reserva, een premium mousserende wijn gemaakt met druiven van topkwaliteit en met liefde ontwikkeld. Een prachtige samenwerking tussen mens en natuur, tussen wijngaard en wijnboeren, met als resultaat een uniek geschenk van Moeder Aarde.

Een unieke ervaring, gebotteld met een ongekend oog voor detail, ontworpen om gedeeld te worden met anderen en alle zintuigen te prikkelen.

I. Uniek & elegant flesontwerp

Een eerbetoon aan al het moois wat de natuur ons te bieden heeft. Ontworpen door de creatieve geesten van Tomorrowland.

II. Solo Vida Reserva

Een streling voor het oog.

Lichtgele kleur met groene reflecties.

Een weldaad voor de neus.

Intens, elegant en complex aroma. Toetsen van wit fruit als appel en peer, hints van citrus die zich vermengen met florale tonen en lichte rijpingsaroma's, elegant en complex.

Een feest voor de smaakpapillen.

In de mond fruitig, smeuïg, droog en fris tegelijk, met een aangename, levendige en complexe afdronk. Zeer zachte en romige mousse met een lang aanhoudende afdronk en een zeer evenwichtige aciditeit.

Serveertips

Ideaal bij voorgerechten, gerookte vis of zeevruchten… en eindeloze feestjes uiteraard. Serveer op 5-6ºC met de muziek zo luid mogelijk.

Made to be shared.
Meant to be celebrated.

Bestel nu

III. Geschiedenis & traditie

Geteeld op 500 meter boven zeeniveau

De druiven groeien in unieke wijngaarden op 500 meter boven de zeespiegel. De oogst, handling en transport naar de productiekelders wordt met grote zorg en efficiëntie uitgevoerd om een zo levendig en fris mogelijke druivenmost te garanderen.

Met liefde gemaakt

Solo Vida wordt op traditionele wijze geproduceerd: traag en magisch. Deze Solo Vida Reserva heeft een minimale rijping van 18 maanden. Alles, van oogst tot etikettering, gebeurt volledig handmatig – een uiting van puur vakmanschap en authenticiteit… met veel liefde ontwikkeld.

Gemaakt van de beste selectie druiven

Solo Vida is het resultaat van 4 verschillende druivensoorten die elkaar perfect aanvullen: Chardonnay, Macabeo, Xarel·lo en Parellada – stuk voor stuk afkomstig van oude wijngaarden die garant staan voor een maximale kwaliteit van het fruit. Het resultaat is een unieke schuimwijn met een geheel eigen persoonlijkheid

Designed to be refined.

Bestel nu

De Solo Vida wijngaarden bevinden zich op een heilige plaats, een verborgen parel ver weg van het dagelijkse leven. Eeuwenlang al omarmt de natuur deze prachtige wijngaarden in de bergen. Een mysterieus 10e eeuws kasteel vol oude verhalen waakt jaar na jaar over de groei van de druiven.

Pure natuur en familietraditie liggen aan de basis van de Solo Vida wijngaarden. Uit oude documenten blijkt dat de eerste boerderij al rond 1358 werd gebouwd. Nakomelingen van de historische eigenaars waken nog steeds over de oude familietradities bij het telen en oogsten van de meest kostbare druiven.

De jarenlange samenwerking tussen de 35 verschillende wijnbouwfamilies, die wonen in dit gebied op 500m boven de zeespiegel, is uniek in de wereld. Generaties geleden sloten zij een pact om alle wijngaarden in dit “+500”-gebied volgens dezelfde principes, respect en passie te bewerken.

Meer dan ooit staat deze plek symbool voor ecologie & eenheid en verdient het dan ook om gekoesterd te worden.

De combinatie van natuur, hoogte, zon en tradities maken de Solo Vida wijngaarden tot één van de meest unieke ter wereld.

Niet alleen is de Solo Vida fles zelf een waar kunstwerk. Elke druppel Solo Vida resulteert in een heel bijzondere beleving.


KENMERKEN

OOGST:

Samengesteld uit de oogst van 4 druivensoorten.

Want elk perceel wijnstokken heeft zijn eigen melodie.

GISTING:

RIJPING:

Deze premium mousserende wijn van de beste kwaliteitsdruiven rijpt 18 maanden sur lies.

BEPERKTE BESCHIKBAARHEID

Bestel deze unieke wijn en maak de zomer onvergetelijk

Bestel nu