Voorverkopen

Licata Vini biedt jaarlijks verschillende bewaarwijnen in voorverkoop aan. Met dit systeem reserveert (en betaalt) u kwaliteitswijnen terwijl ze nog in de kelders van de wijnmaker opgevoed worden. Deze voorverkoop geldt voor zeer gegeerde wijnen waarvan de voorraad eerder beperkt is. De levering gebeurt ongeveer 6 maanden na de reservatie.

Deze primeurverkopen bieden u 2 voordelen:

  • U geniet van de voordelige voorverkooppromotie indien u betaalt bij reservatie. Dit zijn kortingen die kunnen oplopen tot -15%.
  • Vaak is deze voorverkoop de enige mogelijkheid om de wijnen aan te kopen. Met een reservatie vooraf bent u zeker van een aankoop.

Er zijn jaarlijks 3 voorverkopen:

  • In januari start telkens de voorverkoop van de wijnen van Tenuta San Guido. Hun prestigieuze Sassicaia is steeds beperkt in voorraad. De kans dat u deze wijn buiten de voorverkoop kan aankopen is klein. De andere wijnen van dit domein zijn ook beschikbaar buiten de voorverkopen, maar niet aan de voordelige primeurprijzen.
  • In mei en oktober wordt een selectie van topwijnen samengesteld onder de noemer 'Anteprima Grandi Vini'. Voor deze selectie gelden dan de speciale voorverkoopsvoorwaarden. 

Wilt u op de hoogte blijven van deze voorverkopen? Laat het ons weten via mail: info@licata.be of vul hieronder uw mailadres in. We sturen u bij aanvang van een nieuwe voorverkoop de nodige informatie en de selectie van de wijnen per mail of post.

Schrijf u hier in voor de nieuwsbrief omtrent de voorverkopen.