Voorverkopen

Licata Vini biedt jaarlijks verschillende exclusieve en vaak schaarse Italiaanse topwijnen in voorverkoop aan. Met dit systeem reserveert (en betaalt) u kwaliteitswijnen terwijl ze nog in de kelders van de wijnmaker opgevoed worden. 

Deze primeurverkoop biedt u 2 voordelen:

  • U geniet van de voordelige voorverkooppromotie indien u betaalt bij reservatie. De levering volgt maximaal 6 maanden later.
  • Vaak is deze voorverkoop de enige mogelijkheid om deze wijnen aan te kopen. 

Hoe en wanneer een aanvraag doen?

  • Elk jaar bieden we eind januari de wijnen van Tenuta San Guido aan aan geïnteresseerden die nog geen klant zijn bij Licata Vini. Naast de prestigieuze Sassicaia worden ook detwee andere rode wijnen van dit domein (Guidalberto en Le Difese) in voorverkoop aangeboden.
  • Indien u interesse heeft vult u het formulier onderaan in en dan bezorgen we u bij de start van een nieuwe voorverkoop de offerte-aanvraag documenten met de algemene voorwaarden van het primeuraanbod. 
  • Eens we uw aanvraag ontvangen hebben, nemen we contact met u op voor de verdere afhandeling van uw aanvraag. 

Ik ben al klant en koop naast Sassicaia ook andere wijnen bij Licata Vini. 

  • Als dit het het geval is, moet u niets doen en ontvangt u automatisch jaarlijks de voorverkoopdocumenten.

De voorverkoop van de nieuwe oogstjaren van deze wijnen start begin 2022: Sassicaia 2019, Guidalberto 2020 en Le Difese 2020. Indien u interesse heeft in de aankoop van deze wijnen, raden we u aan om onderstaand formulier in te vullen. 

Maar we hebben ook goed nieuws! Licata Vini is meer dan Sassicaia alleen. Bezoek zeker onze website met meer dan 100 Italiaanse wijnproducenten. U zal zeker verrast zijn welke andere parels van wijnen wij aanbieden. 

Schrijf u hier in als u de voorverkoopdocumenten wilt ontvangen voor de volgende primeuraanbieding van Tenuta San Guido.