{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":null,"max":null},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/promoties\/promotiepakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":null,"price_max":null,"package_types":[]}}

Promotiepakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
9 resultaten
Voldoende voorraad

Hou je van een exotische witte wijn, dan is dit een aanrader! Geniet van zijn intense en evenwichtige smaak. Een ideaal geschenk voor Valentijn voor de liefhebbers.

€ 46,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Een origineel en vooral lekker geschenk voor je "hartendief" met Valentijn... De naam 'Core' betekent 'hart' in het plaatselijke dialect uit Campania. Kartonnen geschenkverpakking inbegrepen.

€ 44,69 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De Core Rosso van Montevetrano is een echte Zuid-Italiaanse wijn. De aglianico heeft een eigen bijzonder smaakprofiel. Valentijn is een uitgelezen moment om deze wijn samen met je geliefde te ontdekken.

€ 42,68 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Dit pakket bevat 10 verschillende flessen wijn. U ontvangt 1 fles per soort. 2 wijnen werden bekroond met een speciale oscar, van deze 2 wijnen vindt u 2 wijnen in het pakket.

€ 120,29 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ontdekkingspakket langs de belangrijkste cuvées van Ferrari + GRATIS 6 kristallen Ferrari spumanteglazen

€ 326,81 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Actie: 6 flessen Ferrari Perlé + GRATIS 6 kristallen Ferrariglazen

€ 191,81 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 5

Van elke wijn vermeld in de WijnKoopGids vindt u in dit pakket 6 flessen. U krijgt een pakketkorting van 10%.

€ 601,78 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

5 klassiekers uit ons gamma + 1 uitzonderlijke nieuweling.

€ 287,98 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Onze bekendste 'cru' van Brunello's in een pakket van 6.

€ 625,49 / pakket

meteen leverbaar