{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":"0","max":"15"},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":"0","price_max":"15","package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
9 resultaten op basis van uw selectie:
tot € 15,00
Voldoende voorraad

De Gemei van Ottella is een schit-te-ren-de fruitige rode wijn van bij het Gardameer.

€ 13,98 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De Langhe Bianco van Parusso is een fruitige en speelse Sauvignon Blanc.

€ 13,98 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 9

De gearomatiseerde olijfolie "al limone" (citroen) van Muraglia, puur natuur en zonder toevoegingen. Een uniek aroma is het resultaat. Klik op het flesje en ontdek ook de andere varianten: peperoncino, gember, selder, truffel en gerookt.

€ 12,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De gearomatiseerde olijfolie "al peperoncino" (pikante olie) van Muraglia, puur natuur en zonder toevoegingen. Een uniek aroma en smaak is het resultaat. Klik op het flesje en ontdek ook de andere varianten: limone, gember, selder, truffel en gerookt.

€ 12,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nero d'Avola van het Siciliaanse wijndomein Tenute Orestiadi, opgericht door een coöperatie van wijnbouwers en de Orestiadi Foundation, een culturele instelling die de Siciliaans inheemse druiven (en kunst) wenst te promoten.

€ 11,00 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Pecorino van Villa Medoro, moderne sterspeler uit de Abruzzen.

€ 11,00 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Rosso del Duca van Villa Medoro, domein dat nog maar sinds 1997 zelf wijn produceert maar al is uitgegroeid tot moderne sterspeler van de Abruzzen.

€ 12,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Soave Classico van Pieropan, domein in Veneto dat heel wat gestileerde en verfijnde witte wijnen voortbrengt, topgastronomie waardig.

€ 14,51 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Vermentino van Belguardo, domein aan de Thyrreense kust dat sinds de jaren negentig toebehoort aan de familie Mazzei

€ 13,98 / pakket

meteen leverbaar