FAQ

 1. Kan ik mijn bestelling meteen meenemen?
 2. Wat is de inkomprijs?
 3. Moet ik mijn waardebon meteen gebruiken?
 4. Tot wanneer kan ik genieten van de Giro-promoties?
 5. Zijn kinderen welkom op de Giro?
 6. Moeten kinderen ook inkom betalen?
 7. Moet ik zelf een degustatieglas meebrengen?
 8. Is het mogelijk om iets te eten tijdens de degustatie?
 9. Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor de degustatie.

Kan ik mijn bestelling meteen meenemen?

Neen. Wegens de omvang van dit event is het logistiek niet mogelijk om bestellingen meteen te verwerken. U kan wel uw ingevulde bestelbon afgeven. Wij zullen de bestellingen zo snel mogelijk verwerken en contact met u opnemen zodra de bestelling klaar is voor afhaling of verzending. De eerst week na de Giro kan er niets uitgeleverd worden.

Wat is de inkomprijs?

De inkom bedraagt voor alle volwassenen € 25. Dit bedrag wordt meteen omgezet in een waardebon die nadien bij een aankoop van minstens € 250 verzilverd kan worden.

Inbegrepen in deze prijs:

 • Degustatie van 350 wijnen
 • Kristallen proefglas van Schott Zwiesel 
 • 1 gerecht naar keuze aan het buffet
 • Coffeecorner

Moet ik mijn waardebon meteen gebruiken?

Neen. De waardebon blijft geldig tot 30 november 2018.

Tot wanneer kan ik genieten van de Giro-promoties?

De Giro-promoties (vermeld in de proeflijst of het programmaboekje) blijven geldig tot en met de zondag volgend op het evenement.

Zijn kinderen welkom op de Giro?

Natuurlijk! Licata Vini voorziet een speelruimte waar kinderen van 4 tot 16 jaar kunnen spelen. Wat kunnen de bengels verwachten? PS3, PS4, doorlopend animatiefilms op groot scherm, tekentafels, voetbalspel, enz ...

We voorzien ook een kindergerecht aan de Foodcorner. De kinderen dienen hier steeds vergezeld te zijn van een volwassene. De inkom voor kinderen is gratis. Er wordt geen wijn geschonken aan kinderen onder de 16 jaar.

Moeten kinderen ook inkom betalen?

Neen. Kinderen mogen gratis binnen. Het spreekt voor zich dat er aan kinderen geen alcohol geschonken wordt. Zij mogen ook aanschuiven aan het buffet, mits begeleiding van een volwassene. 

Moet ik zelf een degustatieglas meebrengen?

Bij de inkomprijs is de aankoop van een degustatieglas inbegrepen. U neemt dit na de degustatie mee. Er worden geen glazen onder waarborg ter beschikking gesteld.

Is het mogelijk om iets te eten tijdens de degustatie?

In de degustatieruimte voorzien we ook een foodcorner. Hier heeft u de keuze tussen 3 italiaanse gerechten. Elke betalende bezoeker krijgt 1 voucher voor 1 maaltijd. Het is mogelijk om extra vouchers aan te kopen, de prijs hiervoor is € 10 / voucher.

Hoe kan ik me het beste voorbereiden voor de degustatie.

Er staan meer dan 350 wijnen op de proeftafels. Om hier uw favoriete wijnen te vinden, kan u zich best voorbereiden. 

Alle wijnen die u kan proeven vindt u in de proeflijst. Hierin staan alle wijnen vermeld per proeftafel. U kan uw persoonlijke proeflijst maken door uw favoriete wijnen aan te duiden met de ster. Wanneer u de proeflijst afdrukt, worden deze favorieten er duidelijk op aangegeven.

Hulp nodig bij het kiezen? Wij kunnen u wijnen aanraden die bij uw specifieke voorkeur passen.