Giro della Primavera 2023

Tijdens deze "cash-&-carry" lentedegustatie maakt u een korte wandeling doorheen ons uitgebreid assortiment. Op de proeftafels presenteren we u een 100-tal wijnen met een knipoog naar de lente en zomer, opgesteld in een logische en opbouwende volgorde. Zo starten we met de mousserende wijnen, om aansluitend via de wat vlottere witte wijnen te evolueren naar gastronomisch wit. Idem voor de rode wijnen om tot slot af te ronden met een glaasje dessertwijn voor de liefhebbers. Zo komt elke wijn perfect tot zijn recht tijdens het degusteren.

Praktisch:

Openingsuren: zaterdag 25, zondag 26 en maandag 27 maart telkens van 11u tot 18u (laatste inkom 16u30)

Locatie: Licata Vini, Duifhuisweg 12, Diepenbeek.

Parking: Op zaterdag en zondag zorgen we voor extra parkeergelegenheid bij aangrenzende bedrijven. Onze parkeerwachters zullen u graag begeleiden.

Proefglas: Het proefglas is bij de inkom verkrijgbaar onder een waarborg van € 5. Na afloop van uw degustatie krijgt u deze terugbetaald of mag u het glas mee naar huis nemen.

Deelnemen: De inkomprijs bedraagt € 15. Dit wordt een waardebon die u kan verzilveren bij een aankoop vanaf € 150. Deze bon is geldig op ons volledige assortiment, ook op de wijnen die niet in degustatie staan.