{"template":"filter.tpl","renderTo":"[data-component=\u0022Application\/Components\/Filter\u0022]","id":"Filter1","classes":["non-ajax"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"filters":[{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/MinMaxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"MinMaxGroup2","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"price","title":"Prijscategorie","filterValue":{"min":null,"max":null},"state":1,"defaultValueProvider":{},"minText":"Vanaf %s","maxText":"tot %s","filterValueCallback":{}}},{"component":"Application\/Components\/Filter\/Filterable\/CheckboxGroup","setup":{"template":"template.tpl","renderTo":null,"id":"CheckboxGroup3","classes":["filter__fieldset","filter__fieldset--open"],"components":[],"eventRouting":[],"attributes":[],"debugMode":false,"name":"package_types","title":"Geschenktype","filterValue":[],"state":1,"defaultValueProvider":{},"options":[{"id":"156","name":"Magnum","visibility":"always"},{"id":"161","name":"Klassiekers","visibility":"always"},{"id":"163","name":"Boeken","visibility":"always"},{"id":"164","name":"Onze coups de coeurs","visibility":"always"}],"labelKey":"name","valueKey":"id"}}],"model":"Modules\\Packages\\Front\\Models\\PackageFilterModel","filterOptions":["price_min","price_max","MinMaxGroup2_state","CheckboxGroup3_state","sort","dir"],"url":"https:\/\/www.licata.be\/nl\/geschenken\/pakketten\/","paginationProvider":null,"name":"filter","selections":{"price_min":null,"price_max":null,"package_types":[]}}

Geschenkpakketten

Prijscategorie
Geschenktype
Toon meer keuzes ↓
Verfijn uw resultaten
17 resultaten
Voldoende voorraad

Fan van Aperol Spritz? Probeer zeker onze Siciliaanse variant eens: de Amara spritz!

€ 46,92 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

De Cuvee Jeio brut heeft een strogele kleur met een mooie pareling. In de neus domineren vooral fruitige en bloemige aroma's. De smaak is droog en evenwichtig. Vrij lang en rijk.

€ 12,97 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 6

Een geschenk in een moderne stijl. De verpakking spreekt aan door zijn strak design en de wijn is een toonbeeld van balans en perfectie.

€ 49,97 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Met deze 2 flessen Ferrari Perlé, millesimato 2016, haalt u een topproduct in huis op basis van 100% chardonnay.

€ 71,28 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Geschenkpakket met uitstekende schuimwijnen van Ronco Calino. Ook wel de 'champagne van Italië' genoemd.

€ 89,94 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Nieuw in ons gamma en goedgekeurd: deze twee natuurwijnen van het wijnhuis Van de Sype.

€ 38,71 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Sprankelend cadeaupakket met 2 prosecco's van Bisol: de Prosecco Jeio Brut en de Prosecco Jeio Brut Rosé.

€ 32,68 / pakket

meteen leverbaar

Beperkte voorraad: 22

Leuk om te geven én te krijgen: deze Lambrusco rosso van Ceci. Bijgeleverde krijtjes om de de fles te personaliseren met een leuke boodschap of tekening.

€ 19,99 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Ken jij het zusje van de Aperol Spritz al? De Limoncello Spritz is een heerlijk verfrissende cocktail op basis van Limoncello en Prosecco. Ideaal als aperitief op een zonnige dag.

€ 34,96 / pakket

meteen leverbaar

Voldoende voorraad

Met deze Magnumfles millesimato 2013 komt u nooit met rode wangen aan op een feestje!

€ 68,49 / pakket

meteen leverbaar