Sassicaia kopen

Bij elk begin van een nieuw kalenderjaar start de voorverkoop van de wijnen van Tenuta San Guido, de producent van o.a. de Sassicaia, maar ook ‘Guidalberto’ en ‘Le Difese’. 

​De voorverkoop van Sassicaia 2020, Guidalberto 2021 en Le Difese 2021 is momenteel reeds afgelopen. U kan zich binnenkort opnieuw inschrijven voor de volgende voorverkoop die zal plaatsvinden in het voorjaar 2024.

De wijnen van het wijnhuis Tenuta San Guido die we momenteel in onze voorraad hebben vindt u in deze lijst.  

Wat houdt de voorverkoop in? 

  • U schrijft u in via deze link -> Schrijf u hier in(Vergeet uw inschrijving niet te bevestigen via mail)
  • U ontvangt vanaf eind januari de voorverkoopdocumenten via mail.  Als nieuwe Sassicaia-klant krijgt u de mogelijkheid om een proefpakket aan te kopen om kennis te maken met de drie wijnen van Tenuta San Guido. 
  • Tijdens de voorverkoop geldt een primeurprijs.
  • Afhankelijk van de beschikbaarheid en betaling van de reservatie ontvangt u een definitieve bevestiging. 
  • De levering van de wijnen begint, na afspraak, in de loop van september van datzelfde jaar.
  • De voorverkoop geldt zolang de voorraad strekt. 
  • Lees de algemene voorwaarden goed na.

In voorverkoop bestellen is de laatste jaren de enige manier geworden om deze wijn te kunnen aankopen bij een officiële invoerder, wat Licata Vini al meer dan 30 jaar is.  

De voorverkoop van de wijnen van Tenuta San Guido is een jaarlijkse traditie die start in januari. De reden waarom u pas vanaf februari kan intekenen is omdat onze trouwe klanten, die al jarenlang deze schaarse wijnen kopen, voorrang krijgen om ze als eerste te bestellen.  Op deze manier hebben we in de loop van de jaren een groot netwerk van particuliere klanten opgebouwd. Zij appreciëren onze service en werkwijze en blijven ons bedrijf al jarenlang trouw. Dat willen we uiteraard ook respecteren. 

Eens u klant bent geworden krijgt u de kans om ook op andere voorverkopen in te tekenen. 

Heeft u nog vragen: mail info@licata.be of bel 011/22.20.37