Superpromo oktober : Teroldego Rotaliano 2018

 

Teroldego Rotaliano 2018

 

De kersenrode Teroldego Rotaliano verleidt onmiddellijk door zijn aardse neus met toetsen van grafiet, teer en zwarte kersen. Dit is een toonbeeld van finesse met sappig fruit en een soepele maar toch vlezige structuur. De fruitenergie springt zo uit je glas en tel daar ragfijne zuren bij op en je bekomt een pareltje! Het is genieten tot in de fijne, lange afdronk.

  • DOP Teroldego Rotaliano
  • 100% teroldego
  • Trentino

Normaal € 19,96, nu -20% korting aan € 15,97 !

Bestel hier de Teroldego 2018 met 20% korting.

 


Foradori

Foradori staat voor ons gelijk aan de Italiaanse vertaling voor... schoonheid. Schoonheid in het rijk der ‘zinnen’. Soberheid en sereniteit zijn daarvan enkele van de belangrijkste ‘zinnen’.  Elisabetta Foradori werkt dan ook liefst in stilte en op de achtergrond. 

Een ontmoeting met haar geeft je rust, in alle schoonheid. De reden van voorgaande emotie wordt snel duidelijk, al na één slok van de teroldego rotaliano van Foradori, het levenswerk van deze Elisabetta. Elisabetta heeft namelijk de teroldego op zo’n manier op de wereldkaart weten te brengen, dat het resultaat van haar werk niet alleen de tre bicchiere haalt in de Gambero Rosso, maar wereldwijd op de juiste manier wordt ingeschat 

Het heeft van 1383 tot Foradori geduurd om de unieke Teroldegodruif de juiste harmonie te geven, die ze vandaag toont. Het basiswerk daarvoor heeft zich afgespeeld in de wijngaard, en slechts in mindere mate in de kelders. Door het opdelen in microzones, het definiëren van de interne karaktertrekken van de plant en het zoeken naar de juiste vegetatieve cyclus, stáát teroldego vandaag tussen de groten. Dank u Elisabetta Foradori!