Superpromo juli & augustus: Ferrari Maximum Brut

Ferrari Maximum Brut 

De Ferrari Maximum Brut heeft een heldere strogele kleur. De pareling is fijn en consistent. De neus ontwikkelt aroma's van appel met vleugjes van biscuit, cederhout en broodkruim. De smaak is verfrissend en zacht met het typische karakter van een Chardonnay.

  • DOC Trento
  • 100% chardonnay
  • Trentino

Normaal € 27,50 nu -20% korting aan € 22,00!

Bestel hier de Ferrari Maximum met 20% korting

Ferrari is sinds 2021 de officiële podiumpartner bij alle F1® races wereldwijd. Een absolute kwaliteitsgarantie dus!

Wijnhuis Ferrari Trento

Trento is sinds lang een bakermat voor grote spumantes. De mythe Ferrari ontstaat uit de droom van een man om een spumante te maken naar het voorbeeld van de beste Franse Champagnes. Giulio Ferrari volgt zijn opleiding in de prestigieuze wijnbouwschool van Montpellier. Hij is een gedreven oenoloog die in 1902 in zijn geboorteplaats Trento zijn eerste flessen bottelt. In 1952 associeert hij zich met Bruno Lunelli en sindsdien is Ferrari niet gestopt met groeien. La Revue du Vin de France vernoemt hen zelfs tussen de grote Champagnehuizen van Reims en Epernay.

De derde generatie van de familie Lunelli beheert het domein op dit moment. Hun doel is het bewaren van het prestige van 'de pionier' van de mousserende wijnen Metodo Classico (hergisting op fles zoals champagne) in Italië. Ze staan momenteel in de top 10 van de wereld met meer dan 5 miljoen verkochte flessen per jaar. Hun gamma, dat onder de Trento Doc-appellatie valt, telt verschillende lijnen (15 referenties in totaal) waarvan de Perlé-lijn de allerbelangrijkste is. Het vlaggenschip van het domein, Giulio Ferrari Riserva del Fondatore, wordt - zoals de naam al doet uitschijnen - beschouwd als de beste Metodo Classico van Italië en misschien wel van de wereld.

Ontdek alle producten van dit wijnhuis