Superpromo augustus: RosaMati 2019

RosaMati 2019

De Rosamati heeft een lichtroze kleur. De neus ontwikkelt intrigerende aroma's van witte perzik, meloen en zomerbloemen, met een vleugje amandel. De mond is sappig, fris en goed uitgebalanceerd. Mooie, licht kruidige finale.

  • IGP Toscana
  • 100% syrah
  • Toscane

Normaal € 13,99, nu -20% korting aan € 11,19 !

Bestel hier de RosaMati 2019 met 20% korting.

James Suckling - 91/100

A fresh, fruity rosé with lots of strawberries, salt and stones with a medium body, creamy texture and a tangy finish. It’s bright and spicy at the end. Drink now.

 

 


Wijnhuis Le Pupille

Elisabetta Geppetti erfde de liefde voor wijn van haar grootvader. Op 20-jarige leeftijd wist ze al dat ze grote wijnen wilde maken en wel in haar eigen beloofde land: de Toscaanse Maremma. Haar wijnpassie kreeg vorm in Fattoria Le Pupille.

"Questa terra à la mia scelta di vita, come fare il vino è il mio mestiere da sempre." (Elisabetta Geppetti)

Met de hulp van echtgenoot Stefano Rizzi en oenoloog Riccardo Cotarella werd Le Pupille uitgebouwd tot één van de fonkelende sterren aan het Italiaanse wijnfirmament.

Fattoria Le Pupille is gelegen in Grosseto, in het hart van de Toscaanse Maremma. De Maremma is een streek aan de Tyrreense Zee, in het zuidwesten van Toscane. Mede dankzij haar liefde voor wijn en de Maremma, wordt Elisabetta Geppetti ook wel la Signora del Morellino en ambassadrice van de Maremma genoemd.