Giro d'Italia

COVID 19: momenteel geen evenementen gepland.

Vanwege het huidige coronavirus is het van vitaal belang om sociaal contact te beperken. Daarom zijn al onze evenementen tot nader order uitgesteld. Van zodra de nodige positieve evoluties het toelaten om weer evenementen te organiseren, sturen we u een update van onze evenementenagenda.

Stay safe!

Onze grote najaarsdegustatie "Giro d'Italia" wordt 2-jaarlijks georganiseerd en keert terug naar onze roots in Diepenbeek. Zo beleeft u ten volle de sfeer van onze eigen bedrijfsgebouwen. De volgende editie zal plaatsvinden in 2021.

U krijgt de gelegenheid om een ruime selectie uit ons aanbod te proeven en persoonlijk kennis te maken met een groot aantal van onze producenten. Zoals gewoonlijk zullen zij met veel passie hun eigen wijnen aan u presenteren. 

Op de degustatietafels prijken zowel de dagdagelijkse wijnen als de absolute wereldtop. Een niet te missen event voor elke wijnliefhebber.

PRAKTISCHE INFORMATIE:

Maximaal aantal bezoekers per dag: 500

We streven naar een max. aantal gelijktijdige bezoekers per dag van 500 personen. Dit om een maximaal proefcomfort te garanderen voor iedereen. Tijdig inschrijven is meer dan eens de boodschap! Respecteer ook graag het door u gekozen aankomstuur. 

* Locatie: Licata Vini, Duifhuisweg 12, 3590 Diepenbeek.  Klik hier voor de routebeschrijving.

* Degustatieglas: U ontvangt bij het binnenkomen een kristallen degustatieglas van Schott Zwiesel. Hiervoor wordt een waarborg gevraagd van € 5 die u terugkrijgt bij het inleveren.