Giro d'Italia 2019 Diepenbeek

Ter gelegenheid van onze 40e verjaardag organiseren we ook dit jaar onze grote najaarsdegustatie "Giro d'Italia". Dit opnieuw in onze eigen bedrijfsgebouwen in Diepenbeek.  

U krijgt de gelegenheid om een ruime selectie uit ons aanbod te proeven en persoonlijk kennis te maken met zo'n 60 à 70 producenten, die met veel passie hun eigen wijnen aan u zullen presenteren. 

Op de degustatietafels prijken zowel de dagdagelijkse wijnen als de absolute wereldtop. Een niet te missen event voor elke wijnliefhebber.

We streven er naar om elke bezoeker een aangename degustatie te bieden. Daarom enkele belangrijke praktische richtlijnen :

Maximaal aantal (gelijktijdige) bezoekers per dag: 500

We streven naar een max. aantal gelijktijdige bezoekers per dag van 500 personen. Dit om een maximaal proefcomfort te garanderen voor iedereen. Tijdig inschrijven is meer dan eens de boodschap! Respecteer daarom ook graag het door u gekozen aankomstuur, zo kunnen we een correcte inschatting maken van het aantal aanwezigen per uur.

* Geen buffet in de degustatieruimte

Omdat we de focus maximaal willen leggen op de wijnen en zo ook extra ruimte creeëren voor het proefcomfort, hebben we vorig jaar besloten dat er geen buffet meer worden aangeboden in onze degustatiezone. Zo creeërden we 30% extra ruimte, tot grote tevredenheid van de meeste bezoekers.

* Foodtrucks op de parking

Om tijdens of na de degustatie toch een hapje te kunnen eten voorzien we op onze parking opnieuw enkele creatieve en Italiaans geïnspireerde foodtrucks. Dit tegen een democratische prijs van € 5 per gerecht.

PRAKTISCHE INFO:

* Datum: zaterdag 12, zondag 13 en maandag 14 oktober 2019, telkens van 11u tot 18u. (Laatste inkom om 16u)

* Locatie: Licata Vini, Duifhuisweg 12, 3590 Diepenbeek.  Klik hier voor de routebeschrijving.

* Degustatieglas: U ontvangt bij het binnenkomen een kristallen degustatieglas van Schott Zwiesel. Hiervoor wordt een waarborg gevraagd van € 5 die u terugkrijgt bij het inleveren. 

* Kinderopvang: Voor kinderen en jeugd tot 16 jaar is de toegang tot de Giro d'Italia gratis. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen terecht in de bewaakte speelzone. Er wordt geen wijn geschonken aan personen jonger dan 16 jaar.

* Inkomprijs: De entrée bedraagt per persoon € 15 + € 5 waarborg voor het degustatieglas.  U ontvangt in return een waardebon van € 15, die kan verzilverd worden bij een aankoop vanaf € 150 (geldig t.e.m. 31/10/2019).

* Inschrijven: Gezien de beperking van het aantal bezoekers per dag is het des te meer aan te raden u tijdig in te schrijven. U kan de bezettingsgraad per dag (en dagdeel) live volgen in onze inschrijfmodule. Gelieve uw aankomstuur ook te respecteren. Klik hier om in te schrijven.