Giro d'Italia 2019 Diepenbeek

Licata Vini 40 anni

De Giro d'Italia 2019 was een echt succes. De bezoekers konden kennis maken met een ruime selectie uit ons assortiment : meer dan 220 wijnen van ongeveer 70 wijnhuizen.

Deze producenten waren aanwezig om hun wijnen persoonlijk voor te stellen. Op de degustatietafels prijkten zowel de dagelijkse wijnen als de absolute wereldtop. Er waren niet enkel rode wijnen, maar ook bollicine en witte wijnen. Wist u dat zelfs 22% van de wijnen op de degustatietafels biologisch was?

 

De reacties van onze klanten waren lovend:

Het was onze eerste keer en wij zijn zeer tevreden ... mooi assortiment , alle prijsklassen en dan per regio verzameld . Top ! Wij zijn fan (Helga B.)

Geen opmerkingen. De jaarlijkse giro d’italia Is een ideaal moment om in alle rust de nieuwe jaargang te proeven. Elk jaar zijn er ook verrassingen. De grotere ruimte maakt het ook minder druk. (Rudy D.)

Het was een prima degustatie zoals alle voorgaande jaren, kijk er elk jaar naar uit. (Danny C.)

De food truck's waren wederom uitstekend. Het was een prachtige Piazza, heerlijk weertje en geen overwegende drukte. TOP! (Erwin H.)

Zoals altijd blijven jullie kritisch en proberen jullie in detail te vernieuwen. Meer dan tevreden. (Diego C.)

Geen tips WANT het is al altijd top ! Voor ons was het een van de beste degustaties ! Doe zo verder team Licata ! Italia per sempre ;) (Jurgen S.)