Giro d'Italia 2018 Diepenbeek

Onze grote najaarsdegustatie "Giro d'Italia" wordt voortaan 2-jaarlijks georganiseerd en keert terug naar onze roots in Diepenbeek. Zo beleeft u opnieuw ten volle de sfeer van onze eigen bedrijfsgebouwen.

U krijgt de gelegenheid om een ruime selectie uit ons aanbod te proeven en persoonlijk kennis te maken met maar liefst 70 van onze producenten. Zoals gewoonlijk zullen zij met veel passie hun eigen wijnen aan u presenteren. 

Op de degustatietafels prijken zowel de dagdagelijkse wijnen als de absolute wereldtop. Een niet te missen event voor elke wijnliefhebber.

BELANGRIJKE WIJZIGINGEN VANAF DEZE EDITIE:

Omwille van de sterke groei van het aantal bezoekers en aanwezige producenten wordt ook de organisatie van onze Giro d'Italia jaar na jaar een grotere logistieke uitdaging. We namen daarom vorig jaar reeds de moeilijke maar weloverwogen beslissing om onze grote najaarsdegustatie maar om de 2 jaar te organiseren. Om operationele redenen laten we de Giro ook opnieuw plaatsvinden in onze eigen bedrijfsgebouwen.

We streven er naar om elke bezoeker een aangename degustatie te bieden. Daarom enkele belangrijke wijzigingen :

* Maximaal aantal bezoekers per dag: 500

We streven naar een max. aantal gelijktijdige bezoekers per dag van 500 personen. Dit om een maximaal proefcomfort te garanderen voor iedereen. Tijdig inschrijven is meer dan eens de boodschap! Respecteer ook graag het door u gekozen aankomstuur. 

* Geen buffet meer in de degustatieruimte

Omdat we de focus opnieuw maximaal willen leggen op de wijnen en zo ook extra ruimte creeëren voor het proefcomfort, zal er geen buffet meer worden aangeboden. 

* Foodtrucks op de parking

Om tijdens of na de degustatie toch een hapje te kunnen eten voorzien we op onze parking enkele creatieve en Italiaans geïnspireerde foodtrucks. Dit tegen betaling, maar ter compensatie wordt de inkomprijs met 10 euro verminderd (€ 15 ipv € 25)

PRAKTISCHE INFO:

* Datum: zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 oktober 2018, telkens van 11u tot 18u. (Laatste inkom om 17u)

* Locatie: Licata Vini, Duifhuisweg 12, 3590 Diepenbeek.  Klik hier voor de routeomschrijving.

* Degustatieglas: U ontvangt bij het binnenkomen een kristallen degustatieglas van Schott Zwiesel. Hiervoor wordt een waarborg gevraagd van €5 die u terugkrijgt bij het inleveren. 

* Kinderopvang: Voor kinderen en jeugd tot 16 jaar is de toegang tot de Giro d'Italia gratis. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen terecht in de bewaakte speelzone. Er wordt geen wijn geschonken aan personen jonger dan 16 jaar.

* Inkomprijs: De entrée bedraagt per persoon € 15 + € 5 waarborg voor het degustatieglas.  U ontvangt in return een waardebon van € 15, die kan verzilverd worden bij een aankoop vanaf € 150 (geldig t.e.m. 31/10/2018)

* Inschrijven: Gezien de beperking van het aantal bezoekers per dag is het des te meer aan te raden u tijdig in te schrijven. U kan de bezettingsgraad per dag (en dagdeel) live volgen in onze inschrijfmodule. Gelieve uw aankomstuur ook te respecteren.  Klik hier om in te schrijven.