Giro della Primavera 2020

Gezien de recente ontwikkelingen en de escalatie van de Corona pandemie hebben we jammer genoeg beslist om de Giro della Primavera 2020 te annuleren. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid en willen zo helpen om verdere verspreiding van het virus te beperken.

Om de teleurstelling wat te verzachten hebben we besloten om een 50-tal wijnen uit de degustatieselectie in promotie aan te bieden. Van zondag 15 maart tot en met 31 maart geldt op deze selectie de promotie 5 + 1 gratis.

Naar de Primavera selectie

 

Giro della Primavera

Tijdens deze "cash-&-carry" lentedegustatie maakt u kennis met een gevarieerde selectie uit ons assortiment. Op de proeftafels presenteren we u een 100-tal wijnen met een knipoog naar de lente en zomer, opgesteld in een logische en opbouwende volgorde. Zo starten we met de mousserende wijnen, om aansluitend via de wat vlottere witte wijnen te evolueren naar gastronomisch wit. Idem voor de rode wijnen om tot slot af te ronden met een glaasje dessertwijn voor de liefhebbers. Zo komt elke wijn perfect tot zijn recht tijdens het degusteren.