Rosato: op en top zomers

De tijd dat rosé als eenvoudige wijn werd beschouwd, voor wie niet kon kiezen tussen wit en rood, ligt gelukkig ver achter ons. Het mooiste bewijs hiervan zijn de talloze heerlijke rosés in ons assortiment. We geven u graag enkele suggesties, voor  verschillende gelegenheden.

Onze rosé-suggesties voor deze zomer:

De lichte rosé

Deze wijnen zijn ideaal om te genieten op een terras of als aperitief. Het alcoholpercentage ligt rond de 12 à 13%. Ze behoren tot de categorie 'Easy Drinking'. Wat is er mooier dan een licht rosé wijntje naast uw ligzetel aan het zwembad.

Deze wijnen zijn fris, droog en hebben een subtiel karakter. De zoetroze kleur doet watertanden. Serveer als aperitief, bij lichte tapas of charcuterie. Kan ook perfect bij lichte zomerse salades. Lichte zomerse dorstlesser met klasse.

€ 7,99 / fles
Voldoende voorraad
€ 8,95 / fles
Voldoende voorraad
€ 8,95 / fles
Voldoende voorraad
€ 10,97 / fles
Voldoende voorraad

De complexe rosé

Deze wijnen zijn meer geschikt om bij eerder verfijnde gerechten te serveren, zoals gerechten op basis van vis of wit vlees. De Rosé di Casanova is een echte publiekslieveling. Een zalmroze rosé van het Toscaanse familiedomein Casanova di Spinetta. 

€ 8,47 / fles
Voldoende voorraad
€ 12,97 / fles
Voldoende voorraad
€ 12,97 / fles
Voldoende voorraad
€ 17,97 / fles
UITVERKOCHT

De gastronomische rosé

Wist u dat we ook gastronomische rosés in ons assortiment hebben? Deze wijnen zullen u verbazen!

Zo is er bijvoorbeeld 'Il Rogito', een klasserosé met zelfs een lichte houtrijping, waardoor hij de lichtrode kleur kreeg. De Rosa Caolino is een echte ontdekking. Deze wijn is afkomstig van het vulkanische eiland Lipari, ten noord-oosten van Sicilië. Nog zeker het vermelden waard: de Purple Rose van Castello di Ama. Serveer bij geraffineerde (barbecue-)gerechten!

€ 24,97 / fles
Voldoende voorraad
€ 32,50 / fles
Beperkte voorraad: 12
€ 34,97 / fles
Beperkte voorraad: 18
€ 250,00 / fles
Voldoende voorraad