Rosato: op en top zomer

Rosé wijn wordt nog al eens beschouwd als wijn van mindere kwaliteit. Jammer, want in ons assortiment vindt u heerlijke rosés die absoluut in de smaak vallen. We stellen u enkele suggesties voor, aangepast aan verschillende gelegenheden.

Onze rosé-suggesties voor deze zomer:

Vind je kiezen moeilijk? Dan stellen we het voordeelpakket voor: een pakket van 6 wijnen met een gratis icebag om de wijnen koel te houden. Bekijk hier het pakket.

De lichte rosé

Deze wijnen zijn ideaal om te genieten op een terras of als aperitief. Het alcoholpercentage ligt rond de 12 à 12,50%. Ze behoren tot de categorie 'Easy Drinking'. Wat is er mooier dan een licht rosé wijntje naast uw ligzetel aan het zwembad.

Deze wijnen zijn fris, droog en hebben een subtiel karakter. De zoetroze kleur doet watertanden. Serveer als aperitief, bij lichte tapas of charcuterie. Kan ook perfect bij lichte zomerse salades. Lichte zomerse dorstlesser met klasse.

€ 7,99 / fles

Voldoende voorraad
meteen leverbaar
€ 8,47 / fles

Voldoende voorraad
meteen leverbaar

De complexe rosé

Over het algemeen geldt de regel: hoe donkerder de rosé, hoe complexer zijn smaak. Deze wijnen zijn meer geschikt om bij eerder verfijndere gerechten te serveren, zoals gerechten op basis van vis of wit vlees. Nieuw in ons assortiment: Rosato Belguardo. Een zalige wijn van de bekende familie Mazzei, met een zeer eerlijk prijskaartje. 

€ 9,99 / fles

Beperkte voorraad: 4
meteen leverbaar
€ 14,97 / fles

Voldoende voorraad
meteen leverbaar

De gastronomische rosé

Wist u dat we ook gastronomische rosés in ons assortiment hebben. Deze wijnen zullen u verbazen!

Zo is er bijvoorbeeld 'Il Rogito', een klasserosé met zelfs een lichte houtrijping, waardoor hij de lichtrode kleur kreeg.
De Rosa Caolino is een nieuwe ontdekking. Deze wijn is afkomstig van het vulkanische eiland Lipari, ten noord-oosten van Sicilië.
Nog zeker het vermelden waard: de nieuwe Purple Rose van Castello di Ama.
Serveer bij de geraffineerde (barbecue-)gerechten!

€ 14,97 / fles

Voldoende voorraad
meteen leverbaar
bio
€ 19,99 / fles

Beperkte voorraad: 1
meteen leverbaar
€ 24,97 / fles

Voldoende voorraad
meteen leverbaar