Moederdag: cadeau tips

Geef mama een Ferrari cadeau

Ferrari Perlé is hét Italiaanse antwoord op de Champagne blanc de blancs. De Ferrari Perlé heeft een goudgele kleur en zeer fijne en consistente pareling. De aroma's zijn rijk en expressief: appel, citrus, witte perzik, amandelbloemen en een toasttoets. 5 jaar rijping sur lies!

Tijdelijke actie : Ontvang bij aankoop van een fles Ferrari Perlé een Ferrari-cooler bag gratis (actie geldig zolang de voorraad strekt). 

Bestel hier uw fles Ferrari Perlé

 

Geef een designer interieuritem cadeau

Limited edition Orcio Madre Nature

Een 'limited edition'-fles met 100% extra vergine olijfolie uit Puglië. Handgemaakt door de Pugliese designer Pierpaolo Gaballo.

De Fruttato Medio heeft een goudgele kleur met groene reflecties. In de neus herkent men het typische karakter van de peranzana-olijf: intense aroma's van tomaten, rucola en artisjok. De smaak is zeer harmonieus en levendig. Een echte olijfolie vol klasse.

Bestel hier uw fles Muraglia Madre Natura

Ontdek hier onze andere olijfoliën van Muraglia

Muma Gin

Gin met een Mediterrane spirit

Muma is een mix van geuren die u onderdompelen in de Middellandse Zee.
Kamille geeft zoetheid, Italiaanse jeneverbessen, kaneel geeft een kruidige nasmaak, ireos geeft zachtheid, citroen versterkt de geur van de gin en dan is er nog het gezuiverde water van de Middellandse Zee, l'acqua di mare.