Eindejaarsgeschenken

Verras uw vrienden en familie dit eindejaar met een heerlijk geschenk. We hebben voor ieder wat wils: olijfolie voor de keukenprins(es)wijnpakketten, een cadeaubon of digestieven.

 

Olijfolie Muraglia

Olijfolie Grand Cru Macchia di Rose

Een unieke Grand Cru olijfolie verpakt in een luxueus doosje.

De olijfolie Macchia di Rose heeft een intens groene kleur met gouden reflecties. De aroma's zijn intens met toetsen van venkel, artisjok, peper en stro.

Olijfolie Grand Cru

 

Originele kruikjes olijfolie van Muraglia

Een cadeau voor de echte keukenprins(es)? Geef dan deze leuk verpakte, en bovendien zeer lekkere, olijfolie. De perfecte eye-catcher in gerechten, maar ook op het keukentablet. 

Muraglia Pop Art

Verkrijgbaar in 5 verschillende kruikjes

Muraglia Arcobaleno

Geschenkpakketten

Verras je geliefde(n) met een geschenkpakket

Kies een geschenk uit één van de door ons samengestelde pakketten 

Had je toch nog iets anders in gedachten en vind je het te moeilijk om zelf je pakket samen te stellen? Neem gerust even contact op met ons. We helpen je met veel plezier verder!

Stel zelf een geschenkpakket samen

Uit ons ruim assortiment zijn de keuzes voor een origineel geschenk eindeloos. Kies je verpakking : je kan kiezen tussen een draagtas, een kartonnen verpakking of toch liever een houten kistje. Voeg de gewenste producten toe en stel zelf een mooi en persoonlijk cadeau samen.

Stel zelf je geschenkpakket samen


Cadeaubon

Verras een wijnliefhebber met een cadeaubon van Licata Vini

Stel snel en eenvoudig uw persoonlijke geschenkcheque samen. Vul alle gegevens in, kies een bedrag en voeg een persoonlijke boodschap toe. Kies voor verzending via mail of via de post. De cadeaubon is altijd twee jaar geldig vanaf de besteldatum.

Bestel een cadeaubon


Grappa

Food lovers kunnen vaak ook enorm genieten van een lekker digestief. Nagenieten van een heerlijke maaltijd gaat steevast gepaard met een espresso en een digestief. Wat dacht je van een grappa, limoncello of de kruidenlikeur amara