Zomeractie: GRATIS FLES Cutizzi

Gedurende de maand juli kon u reeds kennismaken met de Greco di Tufo 'Cutizzi' als onze zomerse SUPERPROMO: een échte dorstlesser met pit en karakter, uit het Zuid-Italiaanse Campania. 

Vond u hem lekker? Dan kan u nu nog snel enkele extra gratis flesjes scoren bij een nieuwe wijnaankoop.

Heeft u de superpromo gemist? Bestel dan vandaag nog uw favoriete zomerwijnen en u ontdekt de 'Cutizzi'... als GRATIS extraatje!

PROFITEER NU VAN EEN OF MEERDERE GRATIS FLESSEN 
Greco di Tufo 'Cutizzi' (*)

Maak vrij uw keuze uit het volledige aanbod op onze website. De gratis flessen worden automatisch toegevoegd in uw winkelmandje.

(*) 1 per aankoopschijf van 100 euro (max 6 fl. per klant/bestelling)


De 'Cutizzi' is een speciale editie van de Greco di Tufo van het domein, gemaakt van een selectie van hun beste greco-druiven. Een échte zomerwijn, op zijn best bij sushi of sashimi, verse buffelmozzarella met basilicum of een heerlijk stukje vis op de grill.

"Superb white! 94-95/100" - James Suckling"

                   
Feudi di San Gregorio: moderne expressie van oude tradities. 

Zelfs Obama is fan van de wijnen van Feudi di San Gregorio. Niet zo verwonderlijk, want dit beroemde en hypermoderne wijnhuis uit Campania maakt al meer dan dertig jaar fenomenale wijnen van enkel lokale druivenrassen. Hier, midden in de Apennijnen, groeien de druivenstokken tussen de fruitbomen, olijven en kruiden. Door die natuurlijke variatie kent Irpinia vele microklimaten. Het is van meet af aan het doel van de oprichters geweest om de autochtone druivenrassen maximaal tot hun recht te laten komen, wat ze ook met succes hebben gerealiseerd. Zo vinden we bij Feudi di San Gregorio wijnen gemaakt van onder meer greco di tufo, fiano, aglianico en falanghina. In de beoordelingen van toonaangevende gidsen scoort het domein al jaren hoge ogen: de Greco di Tufo Cutizzi krijgt maar liefst drie rode glaasjes in de Gambero Rosso. Ook een bezoek ter plaatse is van harte aan te bevelen, zeker als u gastronomische ambities heeft. Midden in het 300 hectare tellende landgoed ligt hun sterrenrestaurant Marennà, dat moderne interpretaties van streekgerechten serveert. Uiteraard vergezeld van hun eigen schitterende wijnen.