Festival del Vino

Beste !ERROR: PARAM memberfirstname NOT FOUND!,

Van 1 tot en met 31 oktober viert Squadra Licata Vini het 'Festival del Vino'. Op meer dan 150 wijnen geldt de promotie: koop 5 identieke wijnen en krijg de 6de fles gratis. Dit is een uitgelezen kans om uw wijnkelder aan te vullen voor het eindejaar of om nieuwe wijnen te ontdekken.

 

Kiezen wordt misschien moeilijk?

Daarom stelden we voor u een persoonlijke lijst samen op basis van uw vorige aankopen en uw voorkeuren. Zo heeft u de interessantste promoties in 1 oogopslag. Natuurlijk kan u ook de volledige lijst van de promowijnen raadplegen om nog meer wijnen te ontdekken. Naast de promotie 5+1 vindt u op deze pagina ook nog kelderresten waar uitverkoopprijzen op gelden.

U twijfelt nog?

Niet nodig, want onze garantievoorwaarden zijn eersteklas! Niet aangebroken flessen kunt u kosteloos omruilen gedurende 365 dagen. Onze ervaren wijnkenners adviseren u graag over een passend alternatief.

De wijnen in uw persoonlijke aanbieding:

Volledige lijst van promoties

(lijstnr: !ERROR: PARAM membersuggestion2listid NOT FOUND!)

Van 1 tot en met 31 oktober viert Squadra Licata Vini het 'Festival del Vino'.
Op meer dan 100 wijnen geldt de promotie: 5 identieke wijnen kopen en krijg de 6de fles gratis. Dit is een uitgelezen kans om uw wijnkelder aan te vullen voor het eindejaar of om nieuwe wijnen te ontdekken. Met de uitgebreide keuze dompelen we u onder in het Italiaanse 'Dolce Vita'.

 

Naar de promowijnen.

We helpen u kiezen.

Heeft u al een account op onze website? Dan hebben we een persoonlijke aanbieding voor u! Om deze te bekijken, dient u zich in te loggen met uw wijnprofiel. Klik op de onderstaande knop. Na het inloggen kan u uw persoonlijke aanbiedingen raadplegen. Tip: met het wijnprofiel kennen wij uw voorkeuren en smaakstijl. Zo kunnen we u specifieke wijnen adviseren die aansluiten aan uw profiel.

nu inloggen

U heeft nog geen inloggegevens? Een account aanmaken is heel eenvoudig. Vul uw persoonlijke gegevens in en maak een wijnprofiel. Hoe meer gegevens u invult, hoe beter wij u wijnen kunnen aanbieden die passen in uw voorkeuren. Wit, rood of liever enkel spumante?  U houdt van lichte fruitige wijnen of u bent liefhebber van de krachtige wijnen? Laat het ons weten, en wij helpen u bij uw keuze.  

maak een account

U twijfelt nog?

Niet nodig, want onze garantievoorwaarden zijn eersteklas! Niet aangebroken flessen kunt u kosteloos omruilen gedurende 365 dagen. Onze ervaren wijnkenners adviseren u graag over een passend alternatief.